Birthday Challenge: Dag 11

energikakorIdag har jag gjort 3000 armhävningar! Jag började sent, runt halv tio på morgonen. Jag var inte säker på om jag skulle hinna göra det idag, men jag chansade. Tiden försvann dock snabbt eftersom vi skulle packa och städa ur stugan. Därefter var det hemresa och handling på vägen. Väl hemma ska det packas upp, laga mat och ta hand om barnen. Vid 20:00 hade jag gjort 1500 armhävningar. Med 500 armhävningarna kvar började det bli jobbigt. Inte i på grund av trötthet, utan på grund av att jag började må dåligt. Jag fick ont i huvudet och magen och började kallsvettas. Detta gick dock över efter lite vila. Jag blev till sist klar i alla fall. Jag skrev detta blogginlägg under tiden jag gjorde de 300 sista armhävningarna, för att spara tid. Jag gjorde hela tiden 20 armhävningar varje set och blev till sist klar klockan 23:07. Jag hann även med att baka 10 nya energikakor (se bild). Det var ett nytt recept som liknade nyponbarsen, plus att jag gjorde några egna ändringar utefter vad jag hade hemma. Receptet kommer imorgon. Jag har även ätit vegetarisk idag. Vi får se vad jag kommer göra imorgon. Om jag inte mår dåligt kommer jag göra en ny utmaning imorgon. De här utmaningarna med att göra 3000 av olika övningar är verkligen grymma (men inte på ett häftigt sätt).

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *