Birthday Challenge: Dag 22

kvarg med banan, plommon och vildpersika

Dagens kvällskvarg serverades med skivad banan, plommon och vildpersika.

squat

Detta är en squat, för er som undrar.

Idag antog jag utmaningen 3000 squats (tryck på bilden om ni vill se hur man gör en squat). Jag började mellan 10-11 på förmiddagen och slutade vid halv elva på kvällen. Det gick ganska enkelt faktiskt. Det var jobbigt emellanåt men eftersom jag gjorde 50 squats åt gången så gick det snabbt fram. Jag hann även med att damma, dammsuga och diska utan att behöva stressa. För även om det tog hela dagen hade jag ganska gott om tid att göra annat. Vi får se om jag känner av något i benen imorgon. Jag har i alla fall garderat mig mot det och antar utmaningen att lyfta 30 ton. Jag kommer då använda mig av hantlarna och göra allt lyftande med överkroppen. Idag blev det ytterligare en vegetarisk dag.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *