Birthday Challenge: Dag 7

mina händer efter 500 pull-ups.

Mina händer efter 500 pull-ups.

Som jag misstänkte. Detta skulle bli nästan omöjligt. Jag gjorde min första pull-up klockan åtta på morgonen, den sista klockan tio på kvällen. På dessa tolv timmar gjorde jag 500 pull-ups. Jag fick verkligen kämpa mig fram till 500. Jag var alltså långt ifrån målet på 3000, trots att jag gjorde över 40 st i timmen i 12 timmar. Jag borde ha funderat lite mer på hur jobbigt det är med pull-ups. Det var inte förrän de sista 50-100 pull-upsen som det blev riktigt tungt. Det värsta var smärtan i händerna. Mina babyhänder klarar inte att göra så många pull-ups. Jag hade ont redan efter 50-100 st. Ändå lindade jag handdukar rund greppen som jag hängde i. Den här utmaningen misslyckades jag totalt med, men jag är inte bitter. Det var ändå väntat och nu vet jag lite mer hur jag ska lägga upp de andra utmaningarna där jag ska göra 3000 reps. Då var första veckan avklarad. Imorgon blir det nog vilodag. Jag förväntar mig en grym träningsvärk. På frukt- och gröntlistan lägger jag till avocado och spenat.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *