Proteinplättar med smak av choklad och kokos

proteinplättarI veckan skulle jag på utflykt och hade glömt att ordna matsäck. Jag googlade på olika typer av plättar och hittade dessa. Det är proteinplättar med smak av choklad och kokos. De var väldigt enkla att göra och det var få ingredienser i. De blev goda med banan till. Idag gjorde jag dem igen och tänkte dela med mig av receptet.

Proteinplättar med smak av choklad och kokos
– 1 ägg
– en skopa proteinpulver med chokladsmak (ca 30g)
– 0,5 dl kokos
– 1 dl mjölk
– kokosfett att steka i

Först vispar man ägget, därefter blandar man i de torra ingredienserna och sist mjölken. Sedan är det bara att steka dem i plättjärnet. Jag hade som sagt skivad banan till då jag tycker det passar bra till choklad och kokos. Man kan även ta lite kvarg och bär eller något annat gott till.

Jag hade två testpåsar med chokladprotein som jag fick på Fitnessfestivalen, som nu är slut. Nästa gång ska jag testa med vaniljsmak på proteinpulvret. Det blir två omgångar av denna satsen, typ 14 plättar. Detta är en lagom portion för mig.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *